szeptember 8

A TÁMOP 3.1.4.C-14-2015-0739 „Innovatív iskolák fejlesztése” című pályázat keretében számos érdekes program kerül és került megvalósításra.

Közlekedés biztonsági délután
Szeptember 2-án és 3-án az alsós tanulók játékos formában ismerkedtek a közlekedési szabályokkal, melyeket gyakorlatban is igyekeztek elsajátítani.

Egészségnap
Szeptember 4-ére az egészséges életmóddal kapcsolatos programokat szerveztünk. Volt reggeli torna, étel és gyümölcslé kóstolás, kézműveskedés, filmvetítés, előadás, verseny, valamint sport és játék is.

Családi nap
Szeptember 5-én nagyon jó hangulatú rendezvényt sikerült szervezni. Szülők, gyermekek és pedagógusok együtt sportoltak, játszottak, kézműveskedtek. Az Esztenás együttes fergeteges táncházat tartott, az arcfestő asztalánál pedig nem akart szűnni a sor. Mire a programok befejeződtek elkészült a finom ebéd is melyet a résztvevők jóízűen elfogyasztottak.
Szülők és pedagógusok úgy vélekedtek, hogy hasonló rendezvényen máskor is szívesen részt vennének. A gyermekek olyan jókedvűen és aktívan vettek részt a programokon, hogy az egyértelművé tette a folytatás szükségességét.