március 13

Tisztelt Szülők!

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket a kialakult koronavírus helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekkel kapcsolatos feladatokról.

Intézményünkben különös figyelmet fordítunk a szükséges fertőtlenítés és rendszeres takarítás elvégzésére. Ezen felül ügyelünk arra is, hogy kézmosószer és kézfertőtlenítő szer minden mosdóban folyamatosan biztosított legyen.

Minden iskolai programot, ünnepséget, tábort, nyílt tanítási órákat visszamondunk a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében.

A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre kerül.

A mai naptól gyermekeink biztonsága érdekében a szülők az intézmény területére nem léphetnek be! A gyermekeket a kapuig kísérhetik, illetve távozáskor az ott tartózkodó személynek jelzik, hogy mely tanulóért jöttek.

Az indokolatlan pánik elkerülése érdekében tájékoztatjuk a szülőket, hogy csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe.

Kérjük a tisztelt szülőket és hozzátartozókat hogy, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincs.

Mindannyiunk elemi érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük, éppen ezért folyamatos és nagyfokú odafigyelést várunk el minden érintett személytől. Felhívjuk a figyelmüket, hogy a megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videókat a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érhetik el.

Kérem tájékoztatásom szíves tudomásul vételét.

Tisztelettel:

Selmeczki Zoltánné
intézményvezető

Kisgyőr, 2020.03.12.