Akadálymentes verzió

Vendégkönyv

A vendégkönyvben jelenleg 99 bejegyzés található:

<==

10 bejegyzést lapoz

==>

49.  Béla   2008.10.23. - 19:49

Kedves Kovács Regina! Sajnálattal olvastam a tanösvénnyel kapcsolatos tapasztalatait. Tudom hogy Öt már nem vígasztalja a közlendőm, de azóta már teljes hosszában ki lett tisztítva az útvonal.Üdvözlettel:Szabó Rácz Béla

48.  Lászlo Anita   2008.10.13. - 15:19

Én mindig vendégként jártam Kisgyőrbe a párom rokonainál de mindig jol éreztük magunkat és ezért is döntöttünk amelett,hogy kislányunkat itt kereszteljék 2008.10.19-én

47.  Nagy József   2008.10.12. - 21:40

A Békés Megyei Népművészeti Egyesület nevében nagyon szépen köszönjük a szívélyes vendéglátást!

46.  lajos   2008.09.30. - 11:24

mi már vokltunk nagyon szép majd az összes isemrösöm !!!

45.  Pereputty Kamara Néptánc Együttes   2008.09.29. - 11:21

Igazán csak köszönetet szeretnék mondani Grúz Attilának, s persze a falunak, hogy meghívtak bennünket a szüreti mulatságra. Nagyon élveztük, remek volt. Köszönjük az élményt, s a lehetőséget.

44.  Kovács Regina   2008.09.16. - 10:00

Tisztelt Cim! Szeptember első hétvégéjén azon ötletünk támadt, hogy felkeressük és végigsétálunk a kisgyőri Parlagi Sas Tanösvényen. Számtalan szép helyen jártunk már, Kisgyőrről is sok szépet hallottunk. Észrevételeink a tanösvényről: alig találtuk meg a fákon a jelöléseket, sajnos alig láthatóak (pedig rendelkeztünk térképpel is a tanösvényhez - kinyomtattuk honlapjukról). Sajnos igazából nem is tudtunk végigmenni a tanösvényen, ugyanis a Leső Hegyet nagy nehezen megtaláltuk, de az 5. ponthoz midőn visszaérkeztünk (5. Kiskút,régi gémeskút) továbbmenni a Vár-erdő (11.pont) felé nem lehetett, az utat olyannyira benőtte a gaz. Sajnálattal tapasztaltuk ezen helyzetet. Javasoljuk, hogy a tanösvényt tartsák rendben, ha már egyszer létrehozták.

43.  Bodó Lajos Jászberény   2008.09.05. - 8:53

Rokonlátogatáson voltunk Kisgyőrben, négyen. Mivel már nagyon régen jártunk, valamikor gyerek-korunkban ezen a gyönyörű tájon most nagyon örülök, hogy ujra itt lehettünk, ráadásul a Nővéremékkel együtt, igy a régi emlékeket közösen feltudtuk ujra eleveniteni.A táj gyönyörü az emberek nagyon kedvesek, a rokonaink pedig nagyon figyelmes és kifogástalan házigazdák, /Kovács Károlyék/ a két nap, amit itt töltöttünk a rokonainknál nagyon-nagyon jó volt és felejthetetlen. Reméljük ezt a vendéglátást a következő évben viszonozni tudjuk. Mindenkinek nagyon jó egészséget kivánunk és üdvözöljük a rokonságot ! Puszilunk mindenkit !

42.  közös képviselő   2008.08.30. - 22:31

ársasházkezelés kompromisszumok nélkül [url=http://www.kozoskepviselo.hu]közös képviselő[/url]k Új dimanzioban a társasházi[url=http://www.kozoskepviselo.hu]közös képviselet[/url]. Budapest összes kerületében a legjobb közös képviseletek választás. ÜDv közös képviselő

41.  sanyo   2008.07.28. - 19:59

Én is a vendégkönyvbe írok, mint az előttem író. Bár én Kisgyőrbe már úgy jártam a családommal, mint ha a második otthonunk lenne, vettünk egy kis telket Kisgyőrben, mert nekünk is tetszett a táj és az ott élő emberek többsége udvariasnak és kedvesnek látszott. Ez biztosan így is van. De sajnos, mint bárhol itt is vannak kivételek, akik a mások értékeire, a kedvenc tárgyaira fáj a foga. Örömét leli benne, hogy másoknak lelki, anyagi kárt okozzon. Bízom benne, hogy élete végéig ennyi vagyona lesz, mint amennyit tőlünk elvitt. Éljen sokáig és szenvedjen, mint a kivert kutya, élete végéig! Kitartás!!! A botnak mindig két vége van!!!

40.  Dr. Papp Klára   2008.06.25. - 18:05

Bár a vendégkönyvbe írok, nem vendégként jöttem Kisgyőrbe. Virágot és fát ültetni, megpihenni árnyékában. És építeni... Sok jó kő van itt, de vannak akik nem építésre használják azt, hanem, rombolásra.. Ha úgy érzed/érzi, hogy összefogva tehetünk valamit a környezetünk állapotának javításáért, keress/en. Együtt többre megyünk. Kisgyőr megérdemli!

<==

10 bejegyzést lapoz

==>