Akadálymentes verzió

Vendégkönyv

A vendégkönyvben jelenleg 97 bejegyzés található:

<==

10 bejegyzést lapoz

==>

47.  Nagy József   2008.10.12. - 21:40

A Békés Megyei Népművészeti Egyesület nevében nagyon szépen köszönjük a szívélyes vendéglátást!

46.  lajos   2008.09.30. - 11:24

mi már vokltunk nagyon szép majd az összes isemrösöm !!!

45.  Pereputty Kamara Néptánc Együttes   2008.09.29. - 11:21

Igazán csak köszönetet szeretnék mondani Grúz Attilának, s persze a falunak, hogy meghívtak bennünket a szüreti mulatságra. Nagyon élveztük, remek volt. Köszönjük az élményt, s a lehetőséget.

44.  Kovács Regina   2008.09.16. - 10:00

Tisztelt Cim! Szeptember első hétvégéjén azon ötletünk támadt, hogy felkeressük és végigsétálunk a kisgyőri Parlagi Sas Tanösvényen. Számtalan szép helyen jártunk már, Kisgyőrről is sok szépet hallottunk. Észrevételeink a tanösvényről: alig találtuk meg a fákon a jelöléseket, sajnos alig láthatóak (pedig rendelkeztünk térképpel is a tanösvényhez - kinyomtattuk honlapjukról). Sajnos igazából nem is tudtunk végigmenni a tanösvényen, ugyanis a Leső Hegyet nagy nehezen megtaláltuk, de az 5. ponthoz midőn visszaérkeztünk (5. Kiskút,régi gémeskút) továbbmenni a Vár-erdő (11.pont) felé nem lehetett, az utat olyannyira benőtte a gaz. Sajnálattal tapasztaltuk ezen helyzetet. Javasoljuk, hogy a tanösvényt tartsák rendben, ha már egyszer létrehozták.

43.  Bodó Lajos Jászberény   2008.09.05. - 8:53

Rokonlátogatáson voltunk Kisgyőrben, négyen. Mivel már nagyon régen jártunk, valamikor gyerek-korunkban ezen a gyönyörű tájon most nagyon örülök, hogy ujra itt lehettünk, ráadásul a Nővéremékkel együtt, igy a régi emlékeket közösen feltudtuk ujra eleveniteni.A táj gyönyörü az emberek nagyon kedvesek, a rokonaink pedig nagyon figyelmes és kifogástalan házigazdák, /Kovács Károlyék/ a két nap, amit itt töltöttünk a rokonainknál nagyon-nagyon jó volt és felejthetetlen. Reméljük ezt a vendéglátást a következő évben viszonozni tudjuk. Mindenkinek nagyon jó egészséget kivánunk és üdvözöljük a rokonságot ! Puszilunk mindenkit !

42.  közös képviselő   2008.08.30. - 22:31

ársasházkezelés kompromisszumok nélkül [url=http://www.kozoskepviselo.hu]közös képviselő[/url]k Új dimanzioban a társasházi[url=http://www.kozoskepviselo.hu]közös képviselet[/url]. Budapest összes kerületében a legjobb közös képviseletek választás. ÜDv közös képviselő

41.  sanyo   2008.07.28. - 19:59

Én is a vendégkönyvbe írok, mint az előttem író. Bár én Kisgyőrbe már úgy jártam a családommal, mint ha a második otthonunk lenne, vettünk egy kis telket Kisgyőrben, mert nekünk is tetszett a táj és az ott élő emberek többsége udvariasnak és kedvesnek látszott. Ez biztosan így is van. De sajnos, mint bárhol itt is vannak kivételek, akik a mások értékeire, a kedvenc tárgyaira fáj a foga. Örömét leli benne, hogy másoknak lelki, anyagi kárt okozzon. Bízom benne, hogy élete végéig ennyi vagyona lesz, mint amennyit tőlünk elvitt. Éljen sokáig és szenvedjen, mint a kivert kutya, élete végéig! Kitartás!!! A botnak mindig két vége van!!!

40.  Dr. Papp Klára   2008.06.25. - 18:05

Bár a vendégkönyvbe írok, nem vendégként jöttem Kisgyőrbe. Virágot és fát ültetni, megpihenni árnyékában. És építeni... Sok jó kő van itt, de vannak akik nem építésre használják azt, hanem, rombolásra.. Ha úgy érzed/érzi, hogy összefogva tehetünk valamit a környezetünk állapotának javításáért, keress/en. Együtt többre megyünk. Kisgyőr megérdemli!

39.  NAGY ENIKŐ   2008.06.23. - 16:58

Ebüvölő település nagyon kedves és önzetlen emberekkel.Ez az érzés és gondolat maradt meg bennünk miután elhagytuk KisGyört 2008 06 20-22-i látogatásunk után. Szép és rendezett portáival bizonyitja hogy ügyes és szorgalmas emberek lakják.Külön kösszönet a kedves Szonda családnak aki vendegül látott családomal együtt és mindazoknak akik válalták ,hogy ilyen nagy számu csoportot megvendégeljenek nagyon finom és böseges falatokkal.Isten áldasat és egészséget kivanunk a lelkész csaladnak valamint e szép falu minden lakosának. Mezöbergenye 2008

38.  Gagyi Rita   2008.06.23. - 12:50

Nagyon szép ez a falu.Nemcsak ezekből a képekből jöttem rá,saját szememmel is meggyőződtem róla,amikor a Mezőbergenyei csapattal 2008.06.20-06.22 között meglátogattuk a falut.Tényleg nagyon rendezett és az emberek is nagyon kedvesek,vendégszeretőek.Megköszönöm mindenki nevében a vendégfogadást nemcsak annak a családnak aki minket fogadott,hanem azoknak az asszonyoknak is akik nap mint nap elláttak minket eledellel,amitől erőt kaptunk a hosszú utazásra.Még egyszer köszönjük a vendégfogadást és sok-sok szeretettel üdvözöljük a falubelieket.Sok egészséget kivánunk mindenkinek.

<==

10 bejegyzést lapoz

==>