Akadálymentes verzió

Vendégkönyv

A vendégkönyvben jelenleg 99 bejegyzés található:

<==

10 bejegyzést lapoz

==>

79.  igric   2011.08.25. - 16:20

Ha kérhetnék az Istentől magam számára valami szépet azt kérném adja vissza nekem Kisgyőrt és vele együtt azt az embert akit igazán tiszta szívemből szerettem és szeretek a mai napig is.

78.  egy kisgyőri   2011.08.13. - 8:04

Mária levelére válaszolva csak annyit hogy először mindenki saját maga nézzen a tükörbe és csak utána alkosson véleményt másokról és ha ez megtörtént akkor sincs joga ilyeneket írni másokról

77.  Kálóczi Mária   2011.07.30. - 21:00

A párom megírta, hogyan és miképp esett meg velünk, hogy a kirándulásunkkor orvvadász csapdát találtunk. Nem kevesebbet, mint 11 db-t szedtünk le a fákról. Nem értem miért tűnt el innen az írás, hiszen azt gondolom, hogy aki olvassa az is véleményt tud alkotni, s ahhoz joga van. Szeretjük Kisgyőrt, hiszen a második otthonunk és vigyázunk a természetre, s mindenre ami abba beletartozik. Nagyon jó lenne, ha elkapnák az orrvadászokat, hiszen szerintem állatkínzás is ha a csapdába bemegy egy állat. Jó lenne ha megfordítható lenne a dolog. A vaddisznók néznék, hogyan szenved az aki a hurkokat feltette.

76.  Csörögi Gábor István Pál Özséb   2011.06.26. - 22:17

Aki ma fenn volt a Peterkén, az mindent látott mit látni kelkett értékben, emberségben...A záró feledhetetlen együttérzés volt... Gyertek majd Kunhegyesre ősszel, de majd hírrel leszek, ilyet mi is csinálunk..

75.  Kálóczi Mária   2011.06.26. - 22:17

Most érkeztem haza, a településen megtartott SZALÁRÓL. Köszönetemet szeretném kifejezni mindenkinek, aki a megrendezésben segített a szervezőknek, a fűnyírótól kezdve, a huszárokon át, a hangosítást biztosítóknak. Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm, hogy részt vehettem.

74.  Kiss László   2011.02.17. - 9:48

Szomorú szívvel értesültem a "NEMZET FOTÓSA" - tól, hogy Bihari Sándor József Attila díjas kedves barátom, volt osztálytársam - a település szülötte -örökre itt hagyta e földi életet. Emlékét szívünkben őrizzük: http://www.kisshajos.hu

73.  Timkóné Czene Tünde   2011.01.24. - 13:17

Grúz Attila! Gondolom, nem kevés közöd van a Kisgyőri Népdalkörhöz! Kultúra Napja Alalmából átvett Csokonai Vitéz Mihály közösségi díjhoz őszinte szívvel gratulálok!

72.  Kótai Szabolcs   2010.12.22. - 14:30

Kedves Barátom Attila! Nagyon régen megszerettem volna mondani neked mennyire,tisztelem azt amit képviselsz olvasotábor óta végigkisért az az őszinteség,amit tőled tanultam,Őszinte ember vagy,azt csinálod amit valójában szeretsz sokszor gondolom,azt hogy bárcsak mindenki ilyen lenne mint te,a karácsonyi műsort látva az arcod elárúlta,hogy mennyire boldog vagy ha adhatsz abbol ami igazán jó és szép örülök,hogy ismerhetlek, KELLEMES ÜNNEPEKET kivánok neked,és a családodnak!

71.  Gacsó Istvánné   2010.12.18. - 20:57

Jó , hogy Kisgyőrben élhetek !! Mindenkinek nagyon Boldog , és Békés Karácsonyt kívánok igaz Szeretettel !!!!!!!!

70.  Ament Éva   2010.10.07. - 23:44

Kisgyőrről az ország Hagyományok Házában már gyakran hallottam, ám mindig is vágytam a személyes találkozásra. Szeptember elején, mikor az Iharos Népművészeti Egyesület itt járt -összekötő kapcsunk:Kékedi Laci épp a gyermekeit vitte focizni, ígyhát be kellett érnünk Paranai Margit néni kalauzolásával. Többet kaptam, mint amit vártam. Bízom benne, hogy az itt élők tisztában vannak helyzeti előnyeikkel: szép fekvésű kis faluban, gondos gazdával, csendes k, kultúrált környezetben élni a mindennapokat> NAGY KINCS. A jövöre minden kisgyőrinek erőt, és csupa jót Ament Éva, grafikus-bútorfestő /Iharos Népművészeti Egyesület

<==

10 bejegyzést lapoz

==>