A weboldal gyengénlátók számára is élvezhető verziója

EREDMÉNYEINK


RENDEZVÉNYEINK 2002/2003 TANÉVBENTANULMÁNYI VERSENYEK


RÉSZTVEVŐI
TECHNIKA: Tóth B. Lapsánszky V. Gacsó I. Török P. /6./
CSELGÁNCS: Fantóli D./1./ Nyistyák M./2./ Horváth D./4./ Dienes M./1./ LőrincL./1./
KIS PIKTOROK: Pék D./külön d./ Nagy O.
HELYESÍRÁS: Nagy K./4./ Czeglédi V./2./ Bihari E./2./ Pelyhe L./1./ Irlanda S./4./ Hege A.
KÉMIA: Lapsánszky V./1./ Bihari E./4./
ÉNEK-ZENE: Lecső Cs./3./
MESEMONDÓ: Kacsándi R./2./ Petőfi R./2./ Grúz V./2./
MATEMATIKA: Lapsánszky V./1./ Papp Gy./1./ Tallián B./4./ Juhász M.
ANGOL: Nagy K./3./ Javítás J./10./Bihari E./1./ Marincsák R./6./
TÖRTÉNELEM: Rózsa K./4./ Szécsi D.
KAZINCZY-VERSENY: Dargai D./7./ESEMÉNYEK, RENDEZVÉNYEK!

A hagyományos rendezvényeink ismét jó visszhangra találtak gyermekeink és a közönség körében is. Méltóképpen megünnepeltük október 6-át és 23-át, valamint az 1948-49-es szabadságharc és forradalom évfordulóját Megemlékeztünk az Anyák napjáról, a Föld napjáról, karácsonyról, mikulásról, és a Gyermeknapról is. Jótékonysági bált szerveztünk, ami igen jól sikerült. A befolyt összegből a 3.osztályosok úszótanfolyamának költségét fedeztük, jutalomkönyveket vásároltunk, nyári táborozást szerveztünk, és támogattuk az 1.-2. osztályosok kirándulását.

A szülői munkaközösség segítségével farsangi bálokat, játszóházakat rendeztünk. Volt papírgyűjtés és több alkalommal szemétszedés. Ellátogattunk színházba, moziba, kiállításokra, és előadásokra. Szerveztünk házi vetélkedőket, discókat, túrákat, akadályversenyt. A kisgyőri Majális sportprogramjának döntő részét a tanári kar végezte.

Kiemelten fontos rendezvényünk az "Aprók szava" vers és mesemondó verseny, ahol 29 község diákjai mérhették össze tudásukat. Idén az iskolánk rendezte meg az angol megyei verseny területi fordulóját, ami szintén elismerést hozott számunkra. Voltak házi sport és tanulmányi versenyek. Tanulóink résztvettek a Naplemente futáson, és aktívan közreműködtek a faluház által szervezett egyéb rendezvényeken is. Harsányban megnyerték gyermekeink a Bükk-kupát. Kiemelkedő eredményeket értek el legjobbjaink a KeK-es megyei és országos versenyeken is. A művészeti alapiskolások sikeresen szerepeltek a Diósgyőrben megrendezett programon. Nyílt napokat szerveztünk alsó és felső tagozatban. Judo-s gyermekek is eredményesen szerepeltek versenyeiken.

Otthont adtunk tornatermünkben, a Nemzetközi Judo Fesztiválnak. A Garabonciás Művészeti Alapiskola a faluházban rendezte meg a Megyei Népzenék Fesztiválját, ahol ezzel egy időben rajzkiállítást rendeztünk a grafika tanszakos gyerekek munkájából.


lap teteje